Toimitusehdot

Toimitustavat

Toimitamme kaksi kertaa kuussa tilaukset Postin kautta. Toimitamme ostotuotteet vain postitettuna. Ostotuotteita ei voi noutaa erikseen. 

Huomioithan

  • Pienemmissä paketit toimitetaan suoraan postin joukossa kotiosoitteisiin.
  • Isommissa paketeissa/tilauksissa Posti säilyttää noutoa tai toimitusta odottavia lähetyksiä seitsemän vuorokautta ja tulevat tilausosoitteen lähimpään postin noutopisteeseen. Noutopisteen määrittää Posti.
  • Toimitamme vain Suomeen, ulkomaille ei toimitusta.

Maksutavat

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Verkkokauppamme tarjoaa kaikki yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden maksukorttien numeroita.

  • Maksukortit (Visa, MasterCard, Visa Electron tai American Express)
  • Mobiilimaksutavat (Pivo, MobilePay)
  • Verkkopankit (Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia/SPOP, S-Pankki, Tapiola Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Säästöpankki)
  • Lasku- ja osamaksu (Collector Bank, Collector Bank B2B)

Verkkopankki eli verkkomaksu

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankkisi kautta. Tuettuja palveluntarjoajia ovat: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia/SPOP, S-Pankki, Tapiola Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Säästöpankki.

Heti tilauksen jättämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen verkkopankkiin. Verkkomaksussa rahansiirto tapahtuu välittömästi. 

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Tilaamme tuotteet kaksi kertaa kuussa ja postitamme viikon kuluttua painatuksesta.  

Toimituskulut

Tuotteiden hintoihin sisältyy postituskulut. Isommissa tilauksissa toimitamme postipakettina. 

Palauttaminen ja kaupan purkaminen

Palauttaminen

Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden tuotteen vastaanottamisesta. Palatukseen tulee tehdä laittamalla viestin sähköpostitse ([email protected]puistoblues.fi). Saat palautusohjeet sähköpostilla.  

Kaupan purku

Jos tuote on viallinen tai ei vastaa tilattua tuotetta, ota yhteys sähköpostilla ([email protected]), niin laitamme vastaamme sinulla mahdollisimman pian.